Jobtitel

Associate

Placering

København

Speciale / Funktion

Corporate Finance

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Fuldtid

To Associates til Corporate Finance-afdelingen i København - fokus på M&A og børsnoteringer

Vi søger to Associates som har en forretningsmæssig nysgerrighed, ønsker at arbejde i teams og synes, at det er kunne være spændende at arbejde med ledelsen i nogle af Danmarks mest interessante selskaber - som enten skal sælges eller børsnoteres.

Vi har brug for dine kompetencer for at kunne løfte i flok

Er du er klar til at hjælpe os med, at levere den bedste rådgivning, samt være med til at spille dine kommende kollegaer og dig selv gode? Vi har en sjov og spændende hverdag, i et miljø hvor alle bliver udfordret, samt hvor alle har et fælles mål om at blive de bedste Corporate Finance-rådgivere. Uanset om det er at finpudse dine finansielle færdigheder eller opbygge dit netværk, ved vi, at succes ikke kan komme uden sparring og samarbejde. Vores ambition er at give dig den viden og de erfaringer, som du har brug for, for at blive en værdifuld del af vores team. Vi håber at det giver dig de bedste muligheder for en langsigtet karriere hos Grant Thornton.

Hos Grant Thornton tror vi på, at de bedste kolleger er dem, som er glade for at gå på arbejde. Vores mål er at skabe den bedst mulige arbejdsplads. Vi tror på, at vi kan udvikle de bedste rådgivere hvis vi skaber de bedste rammer for dig. Der vil være tidspunkter, især op til bestemte deadlines, hvor du og dit team må forvente at skulle yde en ekstra indsats.

Vi har de seneste år haft en masse spændende M&A-transaktioner som Bryggeriet Vestfyn, Nanostone og Drømmeland – vi har også børsnoteret 9 selskaber i løbet af de seneste 15 måneder (Penneo, WindowMaster, Valuer, Impero, Risma, Trophy Games, MapsPeople, SameSystem og OrderYOYO).

Som en del af Corporate Finance-afdelingen vil du stifte bekendtskab med alle nuancer af en M&A- og en børsnoteringsproces. Vi forventer ikke at du har erfaring med M&A eller børsnoteringer, men blot at du har passion, gåpåmod og er klar til at levere den bedst mulige rådgivning sammen med dine 25 nye kollegaer. Alle opgaver bliver løst i teams, som er sammensat på tværs af erfaringsniveauer, for at opnå den bedst mulige proces - samt for at sikre at man altid har adgang til den sparring, som der er behov for.

Du vil lære en masse indenfor ...

  • Regnskabsanalyse, cash flow-modellering og peer group-analyse
  • Gennemgående analyse af en virksomhed og dens marked
  • Udarbejdelse af køber/investor materiale, samt hvordan man optimalt får præsenteret en investeringscase
  • Samarbejde på tværs af forskellige M&A-rådgivere (Advokater, PR, Revisorer)
  • Forbedre dit netværk ved ugentlige møder med direktionen og bestyrelsen i nogle af Danmarks mest spændende virksomheder

Vi giver dig den viden og de færdigheder, som du har brug for at lykkes indenfor Corporate Finance

Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer og egenskaber…

  • En finansiel / økonomisk kandidatuddannelse
  • Er dedikeret og passioneret - samt ønsker at give den bedst mulige rådgivning
  • Et ønske om at udvikle en dybere forståelse for Corporate Finance (M&A og børsnoteringer)
  • Gode kommunikationsevner på både engelsk og dansk
  • Erfaring med Excel og PowerPoint

Vi leder efter Associates som kan starte hurtigst muligt - dog senest d. 1. februar 2022. Vi ansætter også gerne studerende som ønsker at starte fuldtid mens de skriver speciale. Ansøgningsfristen er den 1. november. Vi begynder at gennemgå ansøgninger inden deadline og opfordrer dig derfor til at ansøge hurtigst muligt.

Sådan ansøger du

Via vores hjemmeside kan du via ansøg sende din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@dk.gt.com, senest d. 1. november 2021. Der vil blive afholdt samtaler løbende på Grant Thorntons kontor i København på Stockholmsgade 45, 2100 København Ø.

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte Mads Riis Møller, Manager (mads.moeller@dk.gt.com eller +45 22 83 82 34) eller Jens Christian Betton Johansen, Manager (jens.johansen@dk.gt.com eller +45 27 59 18 83.

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu