Jobtitel

Associate

Placering

København

Speciale / Funktion

Moms og skat

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Se stillingsbeskrivelse

Vi vækster fortsat og søger derfor en ambitiøs og ansvarsfuld kollega i vores skatteafdeling.

Hvis du har evner og lyst til at arbejde med og rådgive om moms, national som international – er denne stilling helt sikkert interessant for dig.

Vores skatteafdeling består samlet af p.t. 10 personer, og du vil blive en del af et mindre team på to erfarne medarbejdere.

Opgaverne med moms - en varieret hverdag

Som medarbejder i skatteafdelingen vil du komme i berøring med mange forskellige typer af opgaver, såvel fagligt som administrativt, og vi forventer, at du har en både struktureret og løsningsorienteret tilgang til disse. Du bliver en fast del af teamet, du vil møde kunderne og vil samarbejde med kollegaer på tværs.

Opgaverne vil bl.a. bestå af:

  • Udarbejdelse af memoer og præsentationer
  • Angivelse og registrering af moms og andre indirekte afgifter
  • Skatte Due Dilligences
  • Nyhedsbreve
  • Kundeoprettelser og meget andet


Dine kvalifikationer

Du er enten i gang med en videregående uddannelse som cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.merc.aud. – måske du lige har afsluttet og er klar til nye udfordringer. Du har måske erfaring fra lignende job. Du har gennemslagskraft, er analytisk anlagt og er vant til at arbejde med forskellige typer af mennesker.


Vi forventer, at du er…

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • besidder en sund skepsis, er udadvendt, tillidsvækkende samt god til at lytte og kommunikere


Vi tilbyder…

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Vores omgangstone er uformel og direkte. Vi tror på, at en god stemning på arbejdspladsen betyder engagerede medarbejdere, som resulterer i glade kunder – det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af.

Vi arbejder ud fra en overordnet vision om at være den mest værdiskabende i branchen. Vi er moderne og nytænkende, vi har fokus på potentialet i den enkelte og arbejder samtidig med en fælleskabsmindet tilgang og et bæredygtigt arbejdsmiljø.

Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.


Arbejdstid

Er du i gang med din uddannelse: 15-20 timer pr. uge fordelt efter nærmere aftale

Er du færdig med din uddannelse: fuld tid

Startdato: gerne 1. september 2022 – eller efter nærmere aftale


Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Linda-Sophia Danielsen, VAT partner på 35275279 / 54341217 eller pr. mail linda.danielsen@dk.gt.com

Ansøgninger sendes elektronisk via knappen ”Søg jobbet” nedenfor. Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle referencer.

Der er ansøgningsfrist den 15. august 2022, men vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Lyder det som dig?

Ansøg nu