Vores medarbejdere er den vigtigste ressource

Vi prioriterer derfor en sund balance mellem arbejde og privatliv, samt et godt socialt miljø på arbejdspladsen. Vi lægger vægt på, at opgaverne løses på rette niveau, så du oplever at have spændende og varierende arbejdsopgaver gennem hele dit karriereforløb hos os.

Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen. Det betyder glade medarbejdere, glade kunder og en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være glade for og stolte af.

Vi ønsker at skabe et miljø, der giver den enkelte medarbejder mulighed for involvering og med­ind­fly­delse, og vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde. Det betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov.

Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Hos os er der muligheder for den enkelte - hvad enten du ønsker at videreuddanne dig, eller blive dygtigere på samme niveau.

Det er dig, din vilje, din motivation, dine ambitioner og dit engagement, der er med til at styrke Grant Thornton fremadrettet.

Hos os er der en stor grad af frihed under ansvar, du får en stor berøringsflade i erhvervslivet, og kommer tæt på kunderne – det vil sige en stor indsigt i mange brancher samt et stort netværk - vi forventer til gengæld villighed og engagement.

Det er vigtigt for os, at vore klienter altid oplever den højeste grad af professionalisme, kompetence og service. Det kan vi kun levere, når vore medarbejdere er glade, motiverede og oplever, at vi har øje for den enkeltes faglige og personlige udvikling. Vi lægger derfor stor vægt på individuel uddannelse og løbende sparring – det kan være interne og eksterne kurser eller længerevarende uddannelsesforløb.