Vind spillet om fremtiden

Automatisering og robotter overtager flere og flere arbejdsopgaver, mens menneskets arbejdsrutiner ændrer sig til fire-dages arbejdsuger, mere hjemmearbejde og større selv-ledelse. Fremtidens arbejdsmarked er i kontinuerlig forandring, og det er vigtigere end nogensinde at have kompetencer til at spotte og forstå de nye trends.

Derfor inviterer Grant Thornton til foredrag med den international anerkendte fremtidsforsker, Liselotte Lyngsø, så du kan vinde spillet om fremtidens arbejdsmarked.

Foredraget vil give dig indblik i, hvordan du selv kan spotte fremtidens tendenser, hvad der kommer til at ske i mødet mellem medarbejdere og maskiner og hvilke muligheder fremtiden skaber for dig.

Hør Liselotte Lyngsø fortæller mere om foredraget i denne korte video.

 

Hvad: Foredrag af Liselotte Lyngsø

Hvor: Stockholmsgade 45, 2100 København Ø

Hvornår: Onsdag den 6. november 2019, kl. 15 - 17

 

Foredraget er gratis og alle er velkommen til at deltage. Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding sker efter ”først til mølle” princip.


Tilmelding
: Tilmeld dig ved at skrive dit navn og virksomhed til event@dk.gt.com


Foredragsholder:
Liselotte Lyngsø er en efterspurgt foredragsholder verden rundt. Hun formår at male et mentalt billede af, hvordan udviklingen vil påvirke os og arbejder desuden som konsulent, for flere store globale virksomheder. I 2003 stiftede hun virksomheden Future Navigator, der spotter fremtidens trends og hjælper virksomheder med at se fremtidens muligheder.


Vi glæder os til at se dig

 

 

 

Liselotte Lyngsø Liselotte Lyngsø er fremtidsforsker og nok én af de mest inspirerende og entusiastiske mennesker, som du kommer til at møde. Hun har en helt fantastisk evne til at male mentale billeder af, hvordan udviklingen vil påvirke os. Liselotte er en efterspurgt fremtidsforsker og foredragsholder verden rundt. Hun designer visionsprojekter for flere store globale virksomheder, hvor hun hjælper dem med at hoste fremtiden.

  • Stockholmsgade 45
  • 2100 København Ø
Tel: +45 33 110 220 Contact: