Det digitale arbejdsliv stiller nye krav til chefer og medarbejdere. Det har vi alle oplevet under covid-19. Og mange medarbejdere ønsker at fastholde den øgede frihed, som de har haft til at arbejde fleksibelt og hjemmefra. Så hvordan tilbyder man øget fleksibilitet, uden at gå på kompromis med kvalitet og samarbejde? Hvilke krav har fremtidens medarbejdere til deres arbejdsliv? Og hvordan kan vi bruge den stigende digitale parathed til at skabe yderligere digitalisering til gavn for virksomheden uden at gå på kompromis med it-sikkerheden? 

Det, og meget mere, kan du få svar på, når Grant Thornton inviterer til webinar med direktør, forfatter og digital rådgiver Astrid Haug og Head of IT Audit & Advisory i Grant Thornton, Anders Grønning-Kjærgaard.

Foredraget vil belyse både det digitale, det menneskelige og det sikkerhedsmæssige aspekt for virksomheder, som følger i kølvandet på en mere digital arbejdsplads og arbejdsliv.

Hør Astrid Haug fortælle om foredragets afsæt i denne korte video.

Hvad: Webinar med foredrag af Astrid Haug og Anders Grønning-Kjærgaard.

Hvor: Ændret til et webinar

Hvornår: Tirsdag den 8. september 2020, kl. 16.00 – 17.30

Foredraget er gratis og alle er velkommen til at deltage.

Bemærk: Grundet nye restrektioner i Københavns kommune, har vi ændret eventet til et webinar. 

Foredragsholdere

Astrid Haug har prøvet lidt af hvert. Valgkamp i USA, pressechef på Christiansborg, særlig rådgiver, community manager på Berlingske– og nu på syvende år chef i eget firma, Astrid Haug Bureau, hvor hun rådgiver om digital og strategisk kommunikation. Hun har skrevet en håndfuld bøger om sociale medier, digitalisering og kommunikation, og er bogaktuel igen. Derudover er hun medlem af en række bestyrelser, bl.a. Unicef, LTP Group, Bryd Tavsheden og Symbion, og er ofte i medierne for at give sin analyse indenfor digitalisering og politik. 

Anders Grønning-Kjærgaard er Head of Audit & Advisory i Grant Thornton, hvor han I tæt samarbejde med kunder understøtter deres arbejde med it-anvendelse, it-sikkerhed og overholdelse af kontrakter og lovgivning. Anders Grønning-Kjærgaard har en baggrund indenfor it-management og mere end 10 års erfaring med at sikre lovmæssig compliance og it-sikkerhed i virksomheder som fx Danske Bank, NNIT og Danmarks Nationalbank.


Vi glæder os til at se dig!

Anders Grønning-Kjærgaard Head of Audit & Advisory i Grant Thornton
Astrid Haug Astrid Haug Bureau

Grant Thornton
  • Webinar
Tel: +45 33 110 220 Contact: