Persondatapolitik

Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab værner om vores brugeres og kunders privatliv, og stræber efter at opretholde et højt niveau af beskyttelse af persondata. Vi opfordrer dig til at læse følgende persondatapolitik igennem, da den beskriver hvordan vi håndterer personoplysninger.

Hvis du besøger www.grantthornton.dk og angiver dine personlige oplysninger ved f.eks. tilmelding til nyhedsbrev, samtykker du samtidig til behandling af disse samt brug af cookies, i overensstemmelse med denne datapolitik. 

 

Links til eksterne hjemmesider

www.grantthornton.dk indeholder links og henvisninger til eksterne websider som blandt andet håndteres af andre virksomheder indenfor Grant Thornton International Ltd eller tredje part. Denne persondatapolitik gælder kun for personlig information som indsamles og behandles på www.grantthornton.dk. Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab tager derfor ikke ansvar for spørgsmål om persondata på websider som tilhører en anden part.

Personlige oplysninger

Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er ansvarlig for behandling af personoplysninger, der registreres ved besøg og anvendelse af tilgængelige tjenester på www.grantthornton.dk i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

Når du via. www.grantthornton.dk sender en e-mail, tilmelder dig events, nyhedsbreve mv. kan du blive bedt om at skrive personlige oplysninger såsom f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Sender du dine personlige oplysninger til Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, accepterer du behandlingen af disse i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

Vi indsamler data vedrørende hjemmesidens besøgende (f.eks. hvilke sider der besøges) ved at bruge cookies. (se nedenfor) Disse data bruges kun i en anonym form; ingen individer er identificeret.

Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredje part.

Ledige stillinger – jobsøgning

Når du søger job hos Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, skal du være opmærksom på, at vi som dataansvarlig registrerer og indsamler oplysninger om dig. Du kan læse mere behandling af persondata i forbindelse med jobansøgning her: https://www.grantthornton.dk/job-karriere/guide-til-ansogning/

Gå-hjem-møder & events

Når du tilmelder dig et gå-hjem-møde eller en event hos Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, registreres personlige oplysninger såsom f.eks. navn, firmanavn & adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Ved tilmelding giver du samtykke til at dine personlige oplysninger må bruges til at administrere arrangementet og at vi må sende mails til dig vedrørende arrangementet (f.eks. bekræftelse vedr. tilmelding, påmindelser og mail med slides fra arrangementet). Alle personlige data der registreres i forbindelse med et arrangement slettes senest en måned efter arrangementet er afholdt.


Nyhedsbrev

Når du er tilmeldt Grant Thontons nyhedsbrev, giver du samtykke til at få tilsendt marketingsmails med publikationer, nyheder og rådgivning om f.eks. skat, moms, afgifter, revision og regnskab, samt modtagelse af invitationer til vores aktuelle gå-hjem-møder & events.

Vi gør opmærksom på, at vi anvender MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve, som registrerer følgende om dig: E-mailadresse, sprog, lokation, hvilken e-mail klient du bruger, fortrukket e-mail format, hvorvidt nyhedsbrevet bliver åbnet, hvilke af Grant Thorntons nyhedsbreve du abonnerer på, om der trykkes på links i nyhedsbrevet samt dato og tider for dette. Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, giver du samtykke til at de oplysninger du angiver må overføres til Mailchimp og behandles i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

Ønsker du ikke disse oplysninger registreret, skal du ikke tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i den e-mail, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på newsletter@dk.gt.com. Når du har afmeldt dig vores nyhedsbrev, vil dine personlige oplysninger stadig være registreret i MailChimp, men du vil ikke længere modtage nyhedsbreve fra Grant Thornton. Dette er for at sikre, at en udefrakommende ikke kan tilmelde dig nyhedsbrevet efter du har afmeldt abonnementet. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med denne politik.


Videregivelse af dine personlige oplysninger

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til alle, der har brug for dataene for at opfylde den efterspurgte ordre. Nogle af disse kan være placeret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til andre af Grant Thorntons medlemsfirmaer eller til vores underleverandører. Nogle af disse kan være placeret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Medmindre andet er angivet ovenfor, vil vi ikke videregive dine personlige oplysninger, medmindre vi er forpligtet til det via lov, en myndighedsbeslutning eller det er nødvendigt for at kunne drive vores forretning (f.eks. hvor vi outsourcer tjenester, eller hvor andre behandler data for os). Dine personlige oplysninger gemmes kun så længe som det bedømmes nødvendigt eller vi er påkrævet via lov (mindre andet fremgår af denne persondatapolitik).

Hvad er cookies?

En cookie er en tekstfil som sendes fra en webserver til din browser og derefter gemmes på din stationære eller mobile enhed. Cookies kan ikke læse data fra din enhed eller andre cookie-filer som er skabt af andre websider og de skader ikke dit system.
På www.grantthornton.dk bruges der cookies. Herunder kan du læse om hvad cookies bruges og hvordan du kan slette dem.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan indstille din browser til at nægte cookies eller blive gjort opmærksom på hvornår en cookie bliver sendt. Via browserens indstillinger er det muligt for dig at kontrollere gemte cookies på din enhed. Besøg http://www.allaboutcookies.org eller http://minecookies.org/cookiehandtering/ for at læse mere om cookies, inklusive hvilke cookies som sendes og hvordan de håndteres og slettes.

Vær opmærksom på, at en begrænsning af cookies kan indebære at du ikke har mulighed for at for bruge en websides funktionalitet fuldt ud.


Cookies på www.grantthornton.dk

På www.grantthornton.dk afsættes der både førstepartscookies og tredjepartcookies. Førstepartscookies sættes af den hjemmeside du besøger, mens tredjepartcookies afsættes af en tredjepart, der har elementer indlejret på hjemmesiden.

En lang række af de cookies der afsættes på www.grantthornton.dk er sessionscookies der slettes når du lukker din browser. Men der afsættes også permanente cookies der gemmes i din harddisk i en tidsbegrænset periode, hvorefter de udløber og slettes automatisk. De permanente cookies vil dog blive fornyet hver gang du besøger vores hjemmeside.

Formålet med cookies på vores hjemmeside er:

  • Teknisk funktionalitet: Vi bruger cookies til at huske dine præferencer. F.eks. om du har accepteret cookies eller ej.
  • Trafikmåling: Vi bruger også cookies for at overvåge hjemmesidens ydeevne og for at forbedre brugeroplevelsen. Al information indsamles anonymt og indeholder f.eks. oplysninger såsom antal besøgere, hvilket geografisk område den besøgende kommer fra, og hvilke sider som er blevet besøgt.


Google Analytics

Når du besøger www.grantthornton.dk sætter Google Analytics cookies i din browser for at indsamle statistik. Al data indsamles anonymt. Gå til denne side, for at fravælge cookies fra Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


Sociale medier på www.grantthornton.dk

Du har mulighed for at dele indhold fra vores hjemmeside via ’deleknapper’ relateret til LinkedIn, GooglePlus, Twitter, Facebook, WhatsApp og Xing.

Du har desuden mulighed for at besøge Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskabs YouTube kanal, GooglePlus profil og LinkedIn profil. Derudover kan du via vores hjemmeside besøge vores rådgivers LinkedIn profiler.

LinkedIn, GooglePlus, YouTube Twitter, Facebook, WhatsApp og Xing sætter først cookies i din browser, når du trykker på henholdsvis ’besøg-’ eller ’deleknappen’ til de individuelle sociale medier. Vi gør opmærksom på at hvis du gør det, vil det pågældende sociale medie modtage data om dig, og I de tilfælde er det cookies- og persondatapolitikken for det sociale medie du besøger der er gældende. LinkedIn, GooglePlus, YouTube Twitter, Facebook, WhatsApp og Xing har alle deres egen cookies- og persondatapolitik, som vi ikke har kontrol over.


Sikkerhed

Desværre kan ingen dataoverførsel via internettet eller ethvert andet netværk garanteres som 100% sikker, men vi træffer passende foranstaltninger for at forsøge at beskytte sikkerheden for dine personlige data. Vi benytter certifikater, der krypterer al kommunikation mellem vores hjemmeside og din browser. Ingen andre kan dermed få adgang til de data, der sendes mellem dig og os. 

Indsigt, spørgsmål og klager

Hvis du ønsker at vide hvilke personlige oplysninger vi har, og behandler om dig, eller vil anmode om en rettelse bedes du skrive til os på mail@dk.gt.com.

Ønsker du at klage over den måde Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab behandler dine personlige oplysninger på kan du skrive til os på mail@dk.gt.com eller tage kontakt til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan læse mere om persondataloven og dine rettigheder.

Ejeroplysninger

Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
CVR 34 20 99 36

Ændring af persondatapolitikken

For at øge gennemsigtigheden vil vi løbende gennemgå og opdatere nærværende persondatapolitik. Opdaterede udgaver af denne persondatapolitik forsynes med datoen for opdateringen. Vi anbefaler at du løbende tjekker om vi har foretaget ændringer.


Persondatapolitikken er opdateret den 25.05.2018